Followers

Assalamualaikum.

Assalamualaikum..
Maaf dipinta kepada semua yang mengenali diri ini.
Rasa dah bertahun tak pegang keyboard taip kat blog ni..
Terima kasih kepada semua yang masih sudi jadi follower kepada "rumah berhantu" yang tuannya hilang sesuka hati..hehehe..

Anyway..aku xmau cerita panjang..cukuplah setakat aku katakan aku perlukan masa utk belajar mengenali diri sendiri..Apa pun segalanya bermula disini..touching gle story..huhu..

Xpe la..nie "first" entry ak..so ak xnak la tulis panjang2..otak pun berkarat dah lama xtulis blog..seriously aku sibuk sangat..sorry kpd kak maera, kak aein dan ramai lagi kawan2 yang dok hantar comment tanya tuan blog hilang p mana..actually tuan blog ni sibuk memanjang..kalau xsibuk pun buat2 menyibuk..hehehe

Anyway..special thanks to sweet ekin ( kalau sapa2 kenal sila diam)..hehehe..i really miss her.. dah berapa lama xjmpa and thanks sebab banyak sangat ubah diri ni jadi insan yang lebih berguna.

Ooo..selamat xlupa..ada orang comment tanya pasal business dulu (web app) tu, business tu masih berjalan cuma domain je yang dah tukar..so nanti je la aku inform lain ye..sebab tengah tunggu domain baru approved by Mynic..domain registrar ckp :
"The .my domain registration will take 1-3 business days to process.
You will receive another email from Mynic once your domain name is registered.
Thanks."

p/s : tadi ak cakap ak xmau tls panjang2..aiyaa.....sorry2..hahahaha..assalamualaikum

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

last2 jadi panjang.hehe